Arrangeras parallellt

Mer än bara en mässa

Besök mässan kostnadsfritt och ta del av stora talare, öppna scener, nätverksträffar, mingel och mycket mer.

311

Dagar kvar till nästa mässa

Energimässan 2024: där innovation och samarbete driver framtidens energimarknad

Välkommen till Energimässan 2025, där innovation och samarbete driver framtidens energilösningar! Upptäck banbrytande idéer från internationella paviljonger och start-up områden, knyt värdefulla kontakter och delta i livligt mingel. På mässgolvet finns ett omfattande utbud av öppna seminarier och scenframträdanden. Inspireras av keynote-talare och utforska det senaste inom förnybar energi, energilagring och smarta nät. Här har du också möjlighet att möta de företag och organisationer som deltar som utställare på mässan. Missa inte chansen att forma framtidens energilandskap – anslut dig till Energimässan 2025.

Energimässan 2024 är en mötesplats för branschens mest framstående experter och innovatörer. Ta del av interaktiva workshops, paneldiskussioner och nätverkssessioner som ger dig verktygen att leda inom en föränderlig energimarknad. Från avancerad sol- och vindkraftsteknologi till revolutionerande energilagringssystem och smarta nätlösningar, får du chansen att se och uppleva framtidens energilösningar på nära håll.

Delta i en global gemenskap av professionella som delar din passion för hållbarhet och innovation. Missa inte chansen att vara en del av denna spännande resa mot en grönare och mer hållbar värld. Anslut dig till oss och gör en verklig skillnad i energisektorn.

Öppna scener

På scenen välkomnar vi framstående talare från olika delar av energisektorn, där de delar med sig av sina djupa insikter och värdefulla erfarenheter. Vi strävar efter att främja en öppen dialog och ett starkt samarbete mellan energiexperter, innovatörer, forskare och företag, med syftet att gemensamt utforska och lösa de mest akuta utmaningarna inom energiområdet.

Delta i dessa inspirerande samtal och dela dina tankar för att bidra till den positiva förändringen inom energisektorn. Genom att samla ledande experter och engagerade aktörer skapar vi en plattform där innovativa idéer och lösningar kan växa och frodas. Vårt mål är att tillsammans forma en hållbar och innovativ framtid för energisektorn, där varje röst blir hörd och varje idé betraktas som värdefull.

Vi erbjuder en unik möjlighet att nätverka, lära och inspireras av pionjärerna inom framtidens energilösningar. Detta är helt kostnadsfritt för alla mässbesökare. Kom och bidra till att skapa en hållbar energiframtid, där samarbete och innovation står i centrum.

+ 4500

BESÖKARE

Möten, nya insikter, kompetensutveckling och utbyte av erfarenheter

+ 800

KONFERENSDELTAGARE

Ta del av inspirerande och insiktsfulla föreläsningar

+ 250

UTSTÄLLARE

Företag och organisationer som visar upp de bästa lösningarna för dig

Utställning

Stig in i en värld av möjligheter på Energimässan! Här samlas inte bara leverantörer som driver energisektorn mot effektivitet, utan även fackliga organisationer, kommunala enheter och statliga myndigheter. Upplev en mix av utställare från olika områden, inklusive förnybar energi, energilagring, smarta nät, energieffektivisering, och hållbar utveckling.

Mässgolvet är fullspäckat med högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer, skapande av en inspirerande miljö. Det bästa av allt? Det är helt kostnadsfritt för alla mässbesökare! Missa inte chansen att utforska det överflöd av möjligheter – ta del av en utställning som öppnar upp dörrarna till framtidens energilösningar.

Kostnadsfria aktiviteter

Nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Knyt kontakt med likasinnade från olika branscher som delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de personerna du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Internationella paviljonger och Start-Up områden

Stig in i en värld av spännande innovationer och framtidsvisioner i världsklass på mässans internationella paviljonger och Start-Up områden. Här samlas banbrytande idéer och nyskapande företag för att forma morgondagen. Dyk in i varje företags unika vision och lär känna grundarna bakom de spännande koncepten. Här, mitt i den pulserande atmosfären av innovation, har du möjligheten att skapa framtida samarbeten och affärsmöjligheter.

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Få extra allt på
konferensen 2025

Sveriges Energiforum, där kommer du att få höra de senaste nyheterna och innovationerna inom energisektorn. Energiproduktion visas, från anläggningsdesign till underhåll, från småskalig produktion till kraftverk, smart urban infrastruktur och byggnadsautomation samt hållbara transportlösningar. Här får man en tydlig helhetsbild av energisektorn och vart vi är på väg nu och vad som kommer.

Skillnad mellan mässbiljett och konferensbiljett

Konferensbiljett

Välj mellan endags- och tvådagarspass

+250 utställare och varumärken

100-tals nya innovationer

Talare och inspiratörer på öppna scener

Morgonseminarier

Mingel och nya kontakter

Prisutdelning

Konferensprogrammet

Keynote speakers

Paneldebatter

Workshops

Kostnadsfri mässbiljett

+250 utställare och varumärken

100-tals nya innovationer

Talare och inspiratörer på öppna scener

Morgonseminarier

Mingel och nya kontakter

Prisutdelning

Fokusområden

Energiproduktion och lagring

Energiöverföring och hantering

Effektiv användning av energi

Nya smarta energilösningar

Drift och underhållsteknik

Säkerhet

Framtidens drivmedel och teknik

Cirkulär ekonomi och klimat

Energi och koldioxidstrategi

Hållbarhetslösningar och Net Zero

Forskning och innovation

Fyra mässor
under ett tak

Energimässan 2025 arrangeras parallellt med eventen Stockholm Smart City, Nordic Mobility Expo och Infrastruktur. De fyra eventen skapar tillsammans en unik arena som driver företag och samhälle framåt på ett hållbart sätt.

Som besökare får du en fantastisk möjlighet att få en helheltssyn över samhällets fyra pelare, som håller våra städer och orter uppe.

1 biljett = fyra mässor

Infrastruktur är mötesplatsen mellan offentlig och privat sektor samt beställare och entreprenör. Mötesplatsen är en plattform för utbyggnad och underhåll för alla som arbetar på något sätt med infrastruktur, oavsett var i kedjan man är.

Nordic Mobility Expo – Om människors möjlighet till effektiv och miljövänlig transport av sig själva och gods till de platser de vill nå. Fungerande infrastruktur och transporter är nödvändiga för ett fungerande samhälle.

Som Nordens ledande mötesplats och mässa visar Stockholm Smart City de senaste visionerna och lösningarna för framtidens smarta städer och samhällen.