Arrangeras parallellt

Presenteras av Energimässan

Om priset

I samband med den årliga Energimässan & Sveriges Energiforum vill vi lyfta fram någon person, något företag eller myndighet som gjort något föredömligt som andra bör uppmärksamma!

Framstegspriset skall inte vara ett pris man söker för sig själv. Det är något andra tycker man är värd. Så ta tillfället att nominera någon du beundrar eller uppskattar, någon som hjälpt dig eller bara varit särskilt duktig och bidragit till Sveriges utveckling inom energiområdet!

Det kan handla om allt från nya strategier, upphandlingsformer, utbildningar eller samarbeten till tekniska innovationer som ger framsteg inom olika områden av energisystemet.

Vinnarna av Årets Framstegspris Energi 2024: Liquid Wind och Ørsted

Det är inte svårt att nominera

En nominering skall innehålla en entydig beskrivning av vem som bör få priset och hur vi kan nå pristagaren. Dessutom en kort motivering av varför insatsen är värd ett pris (max 1500 tecken). Komplettera gärna med länkar som beskrivning av vad som åstadkommits.

Det är inget nobelpris, mest heder och ära till pristagaren och uppmärksamhet som ger andra chansen är lära av framsteget. Skicka nomineringarna per epost till: samhalle@liveexpo.se

Jury & bedömningskriterier

Framstegspriset utdelas av Sveriges Energiforums konferensråd, med respekt för eventuella jäv. Juryn kan välja att uppmärksamma flera framsteg inom olika områden av energisystemet.

En god förebild / Inspirerande

Kan genomföras även av andra organisationer

Bidra till hållbar utveckling

Praktiskt - prisutdelning

Priset för Årets Framstegspris Energi 2024 kommer att tilldelas det vinnande fallet vid Energimässan & Sveriges Energiforum den 22 maj 2024.

Vinnaren av Årets Framstegspris Energi 2024 kommer att uppmärksammas brett genom Energimässans hemsida, nyhetsbrev, sociala medier och media. Vinnaren får även en talartid på öppen scen den 23 maj.

Anmälan

Sista dag för inlämning av bidrag är 22 april 2024 till
samhalle@liveexpo.se

 

Att skicka in via mail:

Namn på bidraget

Beskrivning (max 1500 tecken)

Kontaktperson - mejl samt telefon

Ditt företagsnamn