Arrangeras parallellt

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar?
Tveka inte på att kontakta oss, vi hjälper dig

Connie
Wallace

Sales Manager

+46 (0)763-27 66 00

 

cw@liveexpo.se

Marie
Jacobsson

Affärschef

+46 (0)735–23 72 00

mj@liveexpo.se

Clara
Åsman

Projektledare

+46 (0)730-97 95 00

ca@liveexpo.se

Har du några frågor
eller funderingar?

Här finner du svar på de flesta praktiska frågorna man kan ha angående ditt mässdeltagande.
Titta här först och om du mot förmodan inte finner svar på det du undrar över här, kan du hitta våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Öppettider

21 maj
09.00-17.00

22 maj
09.00-16.00

Anmälan till konferensen

Du har möjlighet att välja att delta under en eller två dagar. Konferensavgiften inkluderar tillträde till både konferensen och mässan.

Om du har en rabattkod från till exempel ditt fackförbund, vänligen ange den i det sista steget av registreringen under ”Summering”. Rabatten kommer att dras av från det ordinarie priset och gäller oavsett om du väljer att delta en eller två dagar.

Biljettköp släpps inom kort

Entré till mässan

Som besökare på mässan har du möjlighet att ta del av vårt omfattande program, inklusive föredrag på våra öppna scener, utbildningar och workshops. Dessutom får du chansen att interagera med de olika företag och organisationer som deltar som utställare på mässan. Entrén till mässan är gratis men kräver en bokad biljett.

Biljettköp släpps inom kort

Hämta ut din biljett

Dina biljetter kommer att vara tillgängliga för avhämtning vid registreringen på plats. Inget förhandsutskick av biljetter kommer att ske.

Några dagar innan Energimässan inleds kommer du att få ett sms med en unik streckkod. När du anländer till Kistamässan behöver du bara skanna streckkoden för att få din personliga namnskylt, som fungerar som entré till konferensen/mässan.

Hitta hit

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

Hitta hit

Avbokning och ändringar

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person mot en kostnad av 750 kr ex.moms. Kontakta Live Expo skriftligen via samhalle@liveexpo.se

Avbokningsskydd – konferensbiljett

Med avbokningsskydd är du garderad och får full återbetalning av konferensavgiften om du inte kan delta på Energimässan vid händelse av oväntad sjukdom.

Så fungerar vårt avbokningsskydd:

-Avbokningsskydd kan endast beställas online när du anmäler dig som konferensdeltagare på Energimässan och kan inte läggas till i efterhand.

-Ditt deltagande måste avbokas via mail till samhalle@liveexpo.se senast 2 timmar innan Energimässan öppnar den dag som ditt deltagande på mötesplatsen skulle påbörjats.

-Avbokningsskyddet är personligt, vid gruppbokning ska varje enskild person beställa avbokningsskydd för att det ska gälla.

-För att ansöka om återbetalning av konferensavgiften måste du kunna uppvisa läkarintyg i original. Återbetalningen gäller enbart konferensavgiften, ej resor, hotell eller andra utgifter du har i samband med ditt deltagande på Energimässan.

-Kostnaden för avbokningsskyddet återbetalas ej. Avbokningsskyddet täcker inte avbokningar som görs på grund av undersökning, operation, behandling och/eller inläggning på sjukhus som planerades innan ditt deltagande på Energimässan bokades.